11 Aralık 2009 Cuma

Doğdum:)


03.12.2009 günü öğle saatlerinde...

3 yorum:

TBU dedi ki...

iyi ki doğmuşsun. bak bu ilk doğumgünü kutlaman oldu hem:)

pazara görüşürüz üçbuçuk insan!

Ulaş'ın Doğan Amcası dedi ki...

evet, doğdun.. ve o minicik ellerine sığamayacak kadar mutluluk ve gülümseme getirdin dünyamıza. sen daha gözlerini açamadan ışıldadı yüzüne bakan yüzlerimiz.

evet, doğdun.. birileri anne oldu, baba birileri, dede oldu ve nene oldu en çok yolunu gözleyenlerden bazıları, amca, teyze..

evet, doğdun.. çok gözlettin ama yolunu.. çok bekledik seni, merakla. hele son zamanlar, heyecanla..

evet doğdun.. iyi ki doğdun.. babanın doğduğu günden bir gün önce hem de, ne hoş tesadüf. bir ömür uzun olsun ömrün bizimkilerden. bir gün sana bir ömür olsun.. bir ömür de bizden olsun aslanım sana, bir ömür de bizden..

evet, doğdun.. isim aldın, Ulaş oldun. can verdin nice Ulaşlar'a yeniden.

evet, doğdun.. sonsuza kadar uzatılabilecek bir şiir oldun. bebek oldun, çocuk oldun, hatta adam oldun şimdiden gözümüzde. sana dair hayaller kurdurdun..

evet, doğdun.. doğana kadar sazımız, sözümüz, türkümüz oldun. doğdun ya şimdi davulumuz, zurnamız, halayımız oldun..

evet, doğdun.. bu küçük dünyamızda bugüne kadar kimseye ayırmadığımız bir yere sahip oldun..

evet, doğdun.. hayatına girdiğin insanların bugüne kadarki bütün bildiklerini, isteklerini, beklentilerini değiştirdin ve onlara yeni bir dünya kurdun.

kendi kurduğun dünyaya hoşgeldin Ulaş.. hoşgeldin!

istanbuldan gökçe teyze dedi ki...

Ulaş, aslında gelip görmek istedim seni ama bu yetişkinlerin dünyası öyle karmaşık bir yer ki, anlamını ancak büyüdükçe çözebileceğin güçlükler çıkarıyor insana. Velhasıl, gelip seni göremedim.
Ben oraya gelemesem de sen aramıza hoş geldin. "Aramıza" hoşgeldin çünkü yine büyüdükçe göreceksin ki biz milyonlarca insanlık rengarenk bir aileyiz. Ve sen o büyük ailenin içine doğmuş olmakla çok şanslı bebeksin. İyi ki doğdun.